Καλωσήρθατε στον όμορφο κόσμο των χειροτεχνημάτων Νανέλλη !!

Εδώ θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα και αξεσουάρ με φυσικούς λίθους, αυθεντικές χάντρες μουράνο, swarovski, fimo, felt, μεταλλικά και κεραμικά στοιχεία και άλλα υλικά επιλεγμένα με πολλή φροντίδα από διάφορες γωνιές του κόσμου.

Όλες τις δημιουργίες μας θα τις βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας ΕΔΩ

Υπάρχει δυνατότητα αποστολής στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ευελιξία στους τρόπους πληρωμής.

Το εργαστήρι μας βρίσκεται στην Καρδίτσα (Δ.Λάππα & Αγράφων - τηλ. 6977992604)




ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

ΤΥΡΚΟΥΑΖ
Ο "Λίθος της Καλοτυχίας". Προστατεύει από το κακό μάτι, έλκει νέους φίλους και ευτυχία. Απομακρύνει αισθήματα ντροπής και ενοχής. Προστατεύει από την ατμοσφαιρική μόλυνση και την αρνητική ενέργεια της γης.






Χαρίζει γαλήνη και ηρεμία, φέρνει συναισθηματική ισορροπία. Προωθεί τη δημιουργικότητα και βοηθά στη λήψη αποφάσεων. Προστατεύει απέναντι σε αρνητική ενέργεια που εισβάλλει στο σώμα μέσω της καρδιάς. Φυλαχτό για καλή τύχη και πλούτο, καλός σύντροφος στα ταξίδια. Ευεργετικό κυρίως για την καρδιά και το αναπνευστικό.






Ο "Λίθος των Ευχών και του Πάθους". Φοριέται σαν φυλαχτό κοντά στην καρδιά για την εκπλήρωση επιθυμιών. Προσδίδει ενέργεια και αυτοσυγκέντρωση, κινητοποιεί. Καταπραϋνει συναισθήματα θυμού, ενθαρρύνει τη συμπόνια. Βοηθά σε θέματα σπουδών και έρευνας καθως διευρύνει τη σκέψη και βελτιώνει τις νοητικές λειτουργίες.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου